de tant en tant

Partida de naixement. Llibre d'escolaritat. Expedient universitari. Carnet d'identitat. Currículum. Declaració de la renda. Certificat de vida laboral. Diaris personals, llistes de la compra, factures, nòmines i extractes del banc. Som paper de carn i ossos. I vivim dins del temps que ens imposen calendaris i agendes, d'any en any. Apunta en alguna banda d'aquest cos de paper quadrículat que, de tant en tant, cal mirar pàgines enrere per no oblidar-nos. Una nota que et recordi que, de tant en tant, s'ha de viure fora de la pauta dels fulls i dels dies. Que podem esdevenir avions de paper, i volar. De tant en tant.

4 comentaris

  1. Ben cert!!! De vegades necessitam volar per descansar una mica de tot. Aquest cap de setmana intentaré esdevenir un avionet de paper d'aquests que dius. (de Mca)

    ResponElimina
  2. Com a buròcrata no puc més que confirmar les teues paraules, però t'has oblidat del certificat de defunció. I a volar.

    ResponElimina
  3. cada dia oblido més on he deixat els papers i quin dia és. Al final slgú em farà pagar aquestes volades

    ResponElimina
  4. doncs ja em diràs què tal ha anat l'experiència, anònima. bon cap de setmana :)

    el certificat de defunció l'he obviat deliberadament. el podem considerar com el darrer paper que desem al calaix, el punt final d'aquest post. i com bé dius, a volar! :) ah, i benvingut! :)

    pere, què haig de dir-te jo ara? m'he quedat en blanc. com el paper. un petó :)

    ResponElimina

© an ↔ na
Maira Gall