hipocondria gramatical


No goso dir cap paraula per por que el seu aire estigui infectat o enverinat; per por que l’oxigen de totes les consonants i les vocals em produeixi un càncer fonètic, i que els pulmons se m’omplin de sons mal pronunciats. No goso llegir o escriure cap mot per por de desenvolupar un tumor cerebral; per por que dins el meu cap s’estengui una gran taca de tinta causada per l’efecte nociu dels autodefinits no acabats i dels significats tergiversats. Només vull respirar silencis, intentar deixar de corregir de forma compulsiva totes les faltes d’ortografia i col·locar correctament aquest punt i final.

4 comentaris

 1. Jo d'això en deia paranoia lingüística... de totes maneres, a veure quin nom trien els científics quan ho cataloguin.
  Salut!

  ResponElimina
 2. Ets bona i divertida, bitxo.
  No caiguis en el parany dels qui creuen que hi ha faltes d'ortografia i que cal col·locar punts i final. Recorda que el punt i final no existeix més que en la imaginació

  ResponElimina
 3. Salut, moz, i bona revetlla! :)

  pere, gràcies pels qualificatius: si tu ho dius, segur que m'escauen. I mercès també pels bons consells. Bona revetlla i una abraçada molt gran :)

  ResponElimina
 4. Això seria el malson perfecte per a una correctora editorial.
  :)
  Una abraçada

  ResponElimina

© an ↔ na
Maira Gall