(sóc un palíndrom)
I deixa pitjor ressaca. Ara, la ràbia, ben cremada -en comptes de consumida- pot ser un excel·lent combustible per al nostre motor.
La salsa de soja fermentada durant tres mesos a la nevera també serviria com a bon combustible :P
Vam estar a punt d'inventar el xampany de soja! La majoria d'alcohols per beure s'han descobert així!
Però després...per camins de sal (NaCl) petons d'aigua (H2O)Bona tarda Anna.
I deixa pitjor ressaca. Ara, la ràbia, ben cremada -en comptes de consumida- pot ser un excel·lent combustible per al nostre motor.
ResponEliminaLa salsa de soja fermentada durant tres mesos a la nevera també serviria com a bon combustible :P
ResponEliminaVam estar a punt d'inventar el xampany de soja! La majoria d'alcohols per beure s'han descobert així!
ResponEliminaPerò després...per camins de sal (NaCl) petons d'aigua (H2O)
ResponEliminaBona tarda Anna.