SERVEIS MÍNIMS

Darrerament estalvio adjectius. Economitzo paràgrafs. No poso els punts sobre les is. Em menjo la meitat de les paraules. I comptabilitzo les marques vermelles que el corrector ortogràfic ha deixat a la meva pell en ressaltar una a una les meves errades.

Disculpeu-me si no escric. És que les meves neurones compleixen serveis mínims: els pensaments s’han declarat en vaga.

6 comentaris

 1. Segur que és una vaga il·legal... petó

  ResponElimina
 2. El dia 1 de febrer de 19.55h a 20.00h es proposa apagar tots els llums. Si la resposta és massiva, l'estalvi energètic pot ser notable.
  Només 5 minuts, i a veure què passa.
  És mitjançant aquestes iniciatives com podem demostrar que encara tenim força i podem fer alguna cosa com a societat (local i global) per demostrar que tenim el poder, que seguim sent nosaltres els soberants del sistema, i no una societat passiva que es lamenta d´ella mateixa i és autocompassiva.
  Són tan sols 5 minuts que podem i ens podem demostrar a nosaltres mateixos com a col·lectiu que encara tenim coses a dir i a fer. Un granet més doncs.
  Internet té molta força i podem aconseguir grans coses.
  La Terra i els que vivim gràcies a l´espoliació dels seus recursos (i els que no en poden viure) es mereix que intentem actuar junts durant 5 minuts. Individualment ens costarà molt poc, però fàcilment es poden aconseguir efectes notoris.
  El Capità Enciam deia, "els petits canvis són poderosos", així que gràcies per col.laborar i passeu la notícia!! o si ho preferiu Intermón-OXFAM " pensa globament, actua localment"

  ResponElimina
 3. mentre no s'hagin fet okupes...

  ResponElimina
 4. Esnif, esnif. Ací fa olor de literatura.I és bona, sens dubte :-)

  ResponElimina
 5. Estic d'acord amb el vigilant, esperarem a que tornis

  ResponElimina
 6. Tranquila, nina.
  Potser, entre tot i tots, les explotem un xic massa...

  Els meus també estan un xic revoltats. Segur que és perque no plou.

  Va, no els hi tinguis en compte... Segur que tornaran revifats...

  Un petó dolcet :¬)*

  ResponElimina

© an ↔ na
Maira Gall