violència de gènere

Homes que diuen a les dones com han de ser dones.
Dones que diuen a les dones com han de ser dones.

Enmig del foc creuat, dones que se saben dones 
mirant d'esquivar tot l'odi que carreguen les paraules.

3 comentaris

  1. Evidentment hi ha molt home que imposa. Però conec unes quantes dones molt cansades que altres dones els diguin com han de ser. Dones que són les que més les critiquen quan no són com elles volen. I precisament perquè elles se saben dones, les altres no els fan cap favor mirant de regir la seva vida.

    ResponElimina
  2. Doncs sí, XeXu. Jo també formo part d'aquest grup de dones que està molt cansada d'aquestes feministes radicals (algunes amb cert poder mediàtic i, per al meu gust, massa agressives) que, si no combregues amb elles, et fan sentir com si fossis una mala dona abduïda per la societat patriarcal.

    ResponElimina
  3. La meva parella també n'està cansada, i no se sent abduïda per res, si de fet és ella la que mana i em fa anar recta com un pal, hahaha. Aquest feminisme que diu a les dones com han de ser i sentir a mi em recorda una mica al masclisme, no...? Quina mania de voler que tothom es comporti d'una mateixa manera.

    Ep, tot això sense menystenir la lluita feminista i sense banalitzar el masclisme que encara segueix més que instaurat en la nostra societat, però hi ha algunes coses que no entenc...

    ResponElimina

© an ↔ na
Maira Gall