Desig verd viu mongeta tendra en arrencar el bull. Sopa de síndria i cirera. Amor vermell tomàquet, de llavi petoner i galta encesa. Postres de músic. Vi negre i aigua fresca. En safata, un tastet de diumenges. Carta o menú. Amanida de tu.
(sóc un palíndrom)
d'acord, d'acord, anna, però, i sobretot en aquestes hores... i una mica de carn? Encara bo que imagino un vi vermell passió :-)
ResponEliminaja fa dies que no es menja carn a la meva taula, pere. suposo que amb el temps acabaré essent vegetariana. però amaneixo les verdures amb salses de qualitat i bons vins, i ja no dic res de les postres! :)
ResponEliminapetons
No faltaria un "xupito" d'esguards encesos?
ResponEliminai carícies caramelitzades per acompanyar el cafè ;)
ResponEliminaguau...!
ResponEliminacaram,caram... un veritable "menú gourmand"!
ResponEliminaArare, gourmand, gourmand! Petons :)
ResponElimina