dijous

INVASIÓ SUBTIL


Sembla que s’avanci el cap de setmana però tan sols és un miratge. Un alto en el camí per abaixar el ritme i prendre aire abans de tornar a treballar demà. I et trobes fent dissabte un dijous. Estens la bugada sota el sol agraït que ja escalfa i trobes, infiltrats entre aquesta roba teva ja tan apamada, uns calçotets i un parell de mitjons. Somrius: ja fa dies que vas planxar una samarreta de ratlles, una camisa i uns texans que no són de la teva talla. Davant d’aquesta invasió subtil i permesa, decideixes inaugurar un calaix que albergui aquesta avançada de roba aliena. I, juntament amb el pot d’escuma d’afaitar i l’ampolla de colònia masculina que sobtadament han pres possessió de l’armariet del bany, esperarem plegats el moment en què el gros de l’exèrcit decideixi atacar en aquesta particular guerra. Si gosa fer-ho, és clar.

5 missatges al contestador:

El que mai et vaig dir ha dit...

I no l'ensumes aquesta roba?
Jo no puc evitar-ho.

bitxo ha dit...

Ai, sí... jo tampoc puc evitar-ho :)

bitxo ha dit...

Però que consti que la roba que acostumo a ensumar exclou els calçotets i els mitjons. Les camises i samarretes són un clàssic :)

Anonymous ha dit...

...ah, ja em començava a preocupar! Ja has descobert el pot d'escuma? És que amb el sabó de les mans no és ben bé el mateix :)

L.

XeXu ha dit...

Un post molt xulo, m'ha agradat molt com ho expliques, fa com a gràcia i tot. Mica en mica s'anirà apoderant de l'espai, així que ves amb compte!

Publica un comentari a l'entrada