abril

Omplo el mes d'abril -fins ara desolat- amb tot de poemes. És una manera com una altra de maquillar una part del passat -dolorós- que respira la meva agenda.

7 comentaris

  1. i quan arribem a l'abril ompliràs el setembre? ;)

    Bona entrada "de curs", reina mora! Continua delectant-nos amb els teus escrits, són una pura delícia!

    ResponElimina
  2. des de maig que no em queden fulls en blanc a l'agenda! omplirem llibretes o tot allò que tinguem a l'abast.

    igualment, Arare, i gràcies pels bons desitjos :)

    ResponElimina
  3. No ho creuràs però ompl la meva agenda amb frases teves que m'encanten. Totes aquelles pàgines de l'agenda que queden mig buides, ara estan farcides de fragments teus que em fascinen. Fa poquet que conec aquest blog i m'has donat una feinada ja que hi estic enganxadíssima i vull llegir tot el que hi ha... Tanta sort que ara és temps de comprar agendes perquè ja veig que se m'acabarà i n'hauré de comprar un parell (un parell mallorquí). ;) Enhorabona i salut

    ResponElimina
  4. anònim(a), és tot un honor saber que sóc a la teva agenda. moltes gràcies per dir-m'ho!!! :)

    ResponElimina
  5. Anna, t'acabo de trobar el futur: publica agendes amb frases teves: una frase teva a cada pàgina (saps, com aquelles agendes de "La llei de Murphy" o de Mafalda o de Charlie Brown... saps què vull dir?


    Ja tindries una primera compradora: al menys te'n compraria una dotzena (per començar) per regalar a qui m'estimi. Els teus poemes no tenen desperdici.

    ResponElimina
  6. hahahaha!!! Arare, et nomeno creativa oficial del merchandising de l'an(tavia)na. els altres mànagers (mar i vinz) s'ocupen de la promoció literària dels escrits del blog. ai, les vostres idees i ànims són encomiables. tant de bo es poguessin fer realitat!

    moltes gràcies per fer-me somriure!!!! :)

    ResponElimina
  7. (contrapuntet de dimecres)

    Omplo el mes de setembre de respostes a les meves preguntes. És una manera com una altra de reescriure el meu futur -incert- que somia el meu dietari.

    ps/ l'idea d'arare és bona; si no pot ser una frase colpidora cada dia, un bon poema cada mes, com els calendaris que cada mes tenen una recepta. En aquest cas però, seria una recepta per viure, el poema ;)

    ResponElimina

© an ↔ na
Maira Gall