salvavides

Cambres plenes d'aigua, naufragar en la teva pròpia casa. I agafar-se a aquella paraula que sempre et salva la vida.

6 comentaris

  1. Paraules, què podem dir? Els que ens passem el dia per aquí sabem el valor que tenen, no sé si ens serveix també per valorar més les que sentim fora.

    ResponElimina
  2. Ben fet Anna, agafa't fort a les paraules que aquestes mai t'abandonaran. La paraula salvadora per excel·lència és l'amor. Tal i com va dir el Viktor Frankl la salvació de l'home és a través de l'amor i en l'amor.

    I ara fent broma, si tens les habitacions plenes d'aigua aprofita per nedar, que sempre va bé! ;)

    ResponElimina
  3. XeXu, suposo que sempre infravalorem les pròpies paraules davant de l'habilitat de les alienes. Però totes, al cap i a la fi, són paraules, amb el seu significat corresponent.

    viatger, havia pensat que hi ha paraules que obren moltes portes, i d'altres que les tanquen però mai que fossin tiquets d'anada. i m'agrada :)

    Pilar (era Pilar, oi?), de vegades no trobem les paraules que escauen a cada situació però ho intentem... I no vull parlar de l'amor. En el meu cas, és quelcom ben complicat :)

    Sr. Tinc, és un secret ben guardat :)

    ResponElimina
  4. Sí, és Pilar!:) Ostres perdona per treure el tema de l'amor...ho deia en sentit general, amor a la vida, a la gent que estimem, etc. A mi escriure el blog m'està servint de "teràpia" oblidaunamorquenohasortit i tira endavant...I llegir les teves paraules, també ajuda! Gràcies.

    ResponElimina

© an ↔ na
Maira Gall