take away

De vegades, per treure'ns el mal regust de boca que ens deixen les notícies agres amb què diàriament ens bombardegen telenotícies i diaris a l'hora d'esmorzar, ve de gust llegir quelcom ensucrat però que contingui la dosi adequada de glucosa. Textos equilibrats en paraules amables, ironia, sals minerals i vitamines, amb un pessic de realitat.

Digueu-me fleuma, però jo trio com vull començar el dia, i darrerament ho faig amb les metàfores de Joan Barril, saboroses i tendres com magdalenes acabades de sortir del forn.

Així que posi'm un parell d'escrits de Sobre els plaers i un bon dia, si us plau. Per emportar, si no li sap greu. 

5 comentaris

  1. Mmm... això té molt bona pinta :)

    ResponElimina
  2. Tens tota la raó. I he donat una ullada al llibre (està parcialment accessible a Google) i és genial, hi ha tot de frases a la primera pàgina que subratllaria. Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. En Joan Barril en té uns quants d'aquesta mena. També tinc "Sobre l'amor", que també està molt bé. Són lectures que t'ajuden a reconciliar-te amb la vida :)

      Elimina
    2. Asseguda al meu escriptori, davant la finestra, penso que també reconcilia amb la vida la visió del cel net d'aquesta primavera, i els núvols de totes les formes i colors que van passant. Almenys a mi em serveix, sóc fàcil de reconciliar :-D

      Elimina
    3. I tant, Marga. Hi ha moltes petites coses que ens reconcilien amb el que som i el que ens envolta. Una bona conversa, una copa de vi, un llibre, una imatge. La qüestió és saber aturar-se a contemplar-les, i saber valorar-les en la seva justa mesura :)

      Elimina

© an ↔ na
Maira Gall