neu de febrer

Buscar la feminitat perduda a les revistes de moda. Les ganes de riure, a les pel·lícules. La primavera, al fons de l'armari. Els versos més tristos, a la mirada dels miralls. Emplenar-se i buidar-se ràpidament, com un paner amb neu de febrer. Mudança contínua, trànsit intens; res resta quiet, només el solatge dels anys. Tot escapa pels forats dels panys amb què vaig tancar el cos. Perquè no hi torni a entrar ningú a desendreçar els calaixos de l'oblit.

4 comentaris

  1. De vegades també cerc la feminitat a les revistes. Les ganes de riure a les pel·lícules o amb alguns amics.Quan vull trobar algunes paraules polides entr en aquesta pàgina i...efectivament!!! Aquí trob paraules que m'alimenten,que em fascinen. És un espai que començ a tenir una mica gelós. MIL GRÀCIES. (de Mca)

    ResponElimina
  2. gràcies, Vinz :)

    anònima mallorquina, m'alegro que trobis aquí allò que busques :) per cert, vas ser tu qui em va deixar aquell comentari tan maco sobre els enamorats, l'amor, el mar i la línia de l'horitzó a l'escrit de "la rambla dels dies"??

    ResponElimina
  3. Síííííííí!!! Era jo que vaig fer aquell comentari sobre la línia de l'horitzó i els enamorats...Com ho has sabut??? Aquell dia no vaig pensar a posar qui era; ben bé encara no ho pos, però bono, ja veus que som una mallorquina que es fascina de les breus ratlles d'una magnífica escriptora del Vallès occidental. ;) Salut i segueix talment. (de Mca)

    ResponElimina

© an ↔ na
Maira Gall