el pa integral nostre de cada dia

La ràdio et desitja bon dia oferint-te aquelles notícies que tant ens agrada sentir. Uns metres més endavant, et trobes amb el corredor de rectes que frena en sec a cada revolt. Cua en arribar al poble veí, drecera i cop de gas entre arbres florits. Semàfors, picaresca, ei que jo anava primer. El gitano que ven mocadors de paper et saluda, com sempre, amb un cop de cap característic per lluir la seva llarga mata de cabell. De sobte, t'adelanta l'operari de taller que cada nit somia en secret amb ser rival de Fernando Alonso, tot competint amb la seva escuderia Seat-Ibiza-mira-com-sóc-de-barroer. Pagues peatge per tornar a fer cua, però somrius i no saps per què. Deu ser la conjunció bífidus-fibra que ens ajuda a pair aquest pa nostre de cada dia. Integral, de règim, sense sal i baix en calories.

7 comentaris

  1. Sí sí, però de tant en tant, amb xocolta, que ens coneixem ;)

    ResponElimina
  2. Hi ha una dita popular que diu "Las penas con pan son menos". Li fem un "update" i hi afegim la Nocilla? ;)

    ResponElimina
  3. Viatger, somrius perquè ha de ser Nutella :)

    ResponElimina
  4. Els corredors de rectes que frenen als revolts fan molta ràbia! Ho corroboro ;)

    ResponElimina
  5. viatger, ;)

    Joanaina, jo prefereixo la Nocilla amb el pa de motlle; la Nutella, la deixo per a les crêpes!

    Elisenda!! Que ja ens tenim ben apamats els revolts de la carretera de Sant Llorenç, oi? :)

    ResponElimina
  6. Tinc, t'animes a continuar-lo? ;)

    ResponElimina

© an ↔ na
Maira Gall